Nieuws
Prince of Persia Sands of Time

Prince of Persia VR Escape Room aangekondigd

Komt dit voorjaar naar Nederland

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Ubisoft lanceert dit voorjaar een virtual reality Escape Room gebaseerd op de Prince of Persia-franchise. Dat maakte de ontwikkelaar vandaag bekend middels een persbericht.

De Escape Room heet Prince of Persia: The Dagger of Time en is de derde Escape Room die door Ubisoft is ontwikkeld. De eerste twee vr-ervaringen Escape the Lost Pyramid en Beyond Medusa's Gate verschenen respectievelijk in 2018 en 2019 en zijn gebaseerd op Assassin's Creed. Het avontuur van dit nieuwe product speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en komt dit voorjaar naar 300 landen, waaronder in Nederland.

In de Escape Room staat samenwerking centraal. In teams van maximaal vier personen moeten spelers verschillende puzzels oplossen om uit het Fort der Tijd te ontsnappen en een kwaadaardige magiër te verslaan. De Nederlandse locaties voor Prince of Persia: The Dagger of Time is nog niet bekend.

Prince of persia vr

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony toont opmerkelijke PlayStation-reclame voor Valentijnsdag Battle royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare gelekt
1

Reacties op: Prince of Persia VR Escape Room aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 12 februari 2020 21:44
    Crap, ik dacht dat het een escpaeroom achtige spel zou worden, maar het is dus een echte escaperoom waar je met vrienden met een VR headset bezig bent.. Jammer..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.