Prijzen van PS Vita-games en -geheugenkaarten onthuld | Gamer.nl

Prijzen van PS Vita-games en -geheugenkaarten onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uncharted: Golden Aby is de duurste game en kost als enige 49,99 euro. Modnation Racers: Road Trip, Everybody's Golf, WipEout 2048 en Unit 13 hebben een adviesprijs van 39,99 euro. Little Deviants en Reality Fighters worden aangeboden voor 29,99 euro. De gameprijzen slaan op de prijzen van de winkelversies; als downloads zijn ze mogelijk wat goedkoper.

Sony biedt verder drie geheugenkaarten aan: die van vier gigabyte kost 19,99 euro; die van acht gigabyte is 34,99 euro en die met zestien gigabyte opslagcapaciteit is 49,99 euro. Er wordt geen versie van 32 gigabyte aangeboden bij de Europese lancering, dat is wel het geval in Japan en de Verenigde Staten. Die kaart kost honderd dollar in de VS.

Acce oires

Er zijn ook een aantal acce oires die Sony voor de Vita gaat aanbieden. Dit zijn een stopcontactadapter voor 9,99 euro; een draagbare oplader voor 49,99 euro, een USB-kabel voor 9,99 euro, een in-ear headset voor 19,99 euro, een starterskit voor 24,99 euro en een rei et voor 29,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou