Het wereldkampioenschap voetballen is alweer een tijdje afgelopen. In een spannende finale wist Italië Frankrijk te kloppen in de penaltyserie. Trezeguet miste als enige zijn penalty, en Fabio Grosso maakte het met een koelbloedig schot af. De Azzurri wereldkampioen, les Bleus winnaar van de verliezers.

Op het forum van Gamer.nl hadden we onze eigen WK-toto, en daar is nu dan de uitslag van bekend geworden. De drie winnaars krijgen allemaal een exemplaar van Fifa World Cup '06, het officiële spel voor het WK. Hieronder de top tien, waarvan de eerste drie mensen dus gewonnen paulpeterApollion Timmoss

Ikke_NielsDenmanJOH4NDreetjeVilly RulezDutchDemonsred alert

De drie gelukkigen mogen contact opnemen met Exus, één van de forum admins. Dit kan door hem op een privé-bericht op het forum te sturen of door hem te emailen.

Wil je de gehele lijst zien, waarin ondergetekende een beschamende laatste plaats inneemt, ga dan naar deze thread op het forum.

Gamer.nl bedankt iedereen voor het meedoen, en Ootje voor het opzetten van dit leuke evenement.

Update: Door een fout in de berekening moest de uitslag even offline. Alles klopt nu echter weer. Onze excuses hiervoor.