Met het einde van het jaar in zicht en de vele games die gaan uitkomen, zijn ook prijsvragen op Gamer.nl weer van start gegaan. Een aantal weken geleden vroegen we daarom aan de bezoekers van Gamer.nl om de tekstballonnetjes van de Tekken 5 prijsvraag in te vullen en ons toe te sturen. En dat hebben jullie massaal gedaan! Onze dank daar voor.

Uit de leukste inzendingen hebben we natuurlijk de vier winnaars gekozen die snel hun unieke exemplaar van Tekken 5 op hun deurmat kunnen zien vallen.

Onderstaand de winnende ingevulde plaatjes:

Bregt Colpaert uit Brugge (B)

David de Lange uit Rotterdam

F. Boomsma uit Leeuwarden

Kees Haverhals uit Waalwijk

Namens de gehele Gamer.nl crew van harte gefeliciteerd met de Deluxe versie van Tekken 5. We hopen dat jullie flink wat potjes Tekken 5 kunnen spelen op regenachtige dagen.. want met 30 graden ga je natuurlijk niet binnen zitten!

De uitslag van de prijsvraag is gekozen door de redactie van Gamer.nl. Humor of het gebrek daaraan, ligt er maar net aan hoe je dat interpreteert natuurlijk, is voor iedereen verschillend. We stellen het daarom ook erg op prijs als eventuele flames uitblijven en jullie de uitslag gewoon respecteren.