Prijswinnaars Sonic, Guitar Hero en Transformers | Gamer.nl

Prijswinnaars Sonic, Guitar Hero en Transformers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het antwoord op de vraag 'Wat is de beste vriend van Sonic, die twee staarten heeft?' is 'Tails'. Dit is de winnaar van het exclusieve Sonic-beeldje:
Stefan le Febre uit Katwijk

Het antwoord op de vraag 'Wie is de regi eur van de film Transformers: Dark of the Moon?' is 'Michael Bay'. Dit is de winnaar van het Transformer-pakket, met o.a. de game Transformers: Dark of the Moon en een action figure:
Lennard Kragt uit Zwolle

Het antwoord op de vraag 'Welke bekende Britse punkband heeft een albumcover waarop de gitarist op het punt staat zijn gitaar kapot te gooien?' is 'The Clash'. De winnaar van een concertkaartje voor het concert in de Heineken Music Hall op 2 juli is:
Martijn Miedema uit Bolsward

Winnaars krijgen hun prijzen zo snel mogelijk thuisgestuurd. Voor de Guitar Hero-prijsvraag neemt Activision zo snel mogelijk contact op met de winnaar via e-mail.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou