Na wat speuren hebben we dan toch 5 winnaars gevonden. Zij gaan naar huis met een exemplaar van Chili Con Carnage! Gefeliciteerd!
Liselore GoedhartWesley VamrooseMartin KransPeter WichersMatthijs Konings
Een van de prijswinnaars, Wesley Vamroose, wist ons positief te verra en met zijn uitgebreide recept dat we jullie niet willen ontnemen. Leer ervan!
Chili Con Carne a la Wesley VamroosePel de uien en snijd ze in ringen. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Smelt de boter in een grote pan en bak ui en paprika.
Voeg het gehakt toe en braad het al roerend totdat het gehakt gaar en rul is.
Hak het knoflookteentje fijn en voeg deze samen met de gepelde tomaten, de chilipoeder, de suiker en het zout toe aan het gehaktmengsel. Laat dit geheel 15 minuutjes zachtjes pruttelen. Voeg de bonen toe en laat het geheel nog eens 15 minuten sudderen.
Eet smakelijk!