Dit zijn volgens een onafhankelijke jury de vier winnaars van de kaarten. Het was lastig kiezen; van prachtige tekeningen tot aan verhalen over hoe vorige Games in Concert-registraties eerste dates vormden. Maar na lang beraad zijn we eruit gekomen. De namen van de winnaars worden genoteerd en er wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd dat jullie twee kaarten per persoon winnen. Van harte gefeliciteerd en tot 14 mei! 

Mark Vielvoije - De strijkkralenkoning

Per e-mail ontvingen we een karrenvracht aan strijkkraalcreaties van Mark. Mark vertelt: "Ik ben begonnen met wat simpele koelkastmagneetjes en sleutelhangers, maar ben ik doorgegroeid naar stukken die de muren van het huis versieren. Natuurlijk zijn het ook leuke cadeau's om weg te geven. De wc en het richeltje boven keukenkastjes zijn al aardig opgeleukt. Maar er is nog een grote open plek gereserveerd voor Olimar." Wij waren in ieder geval onder de indruk Mark, jij wint twee kaarten voor het concert!  

Faisal Amekran - Golden Axe Remix

Een goeie remix laat het originele nummer in zijn waarde, maar is ook niet bang om een eigen twist aan een klassieker te geven. Daarmee geven we gelijk een prima samenvatting van deze remix van het Golden Axe-theme, waarbij synthesizer en orkestgeluiden mooi in elkaar overlopen. De remix kun je zelf hier terug luisteren. Niet verkeerd toch?

Jan van Lamoen - Alex Palmer's Journey

We hadden ons voorgenomen om alle inzendingen een mooi plekje te geven op Gamer.nl, maar Jan gooide een beetje roet in het eten met zijn negenendertig tellende korte verhaal over de mysterieuze verdwijning en (spoilers!) terugkeer van 's werelds meest geadvanceerde ruimteschip. Zo'n enorme inzet willen we uiteraard wel belonen en daarom wint ook Jan twee kaarten voor het aanstaande Games in Concert-concert.

Thomas Davits - Lekker origineel bezig jongen!

In onze originele prijsvraag opzet stelden we voor dat mensen een handstand konden doen en het themalied van Halo konden gorgelen. Bijvoorbeeld. Dat voorbeeld nam Thomas letterlijk, wat we eigenlijk op een vreemde manier ook wel weer erg origineel vonden. Creativiteit in de marge zogezegd. Dat belonen we ook met twee kaarten voor Games in Concert!

 

Niet gewonnen? 

Niet getreurd, je kunt nog altijd aanwezig zijn bij het concert dat op 14 mei in Carré plaatsvindt. Via de officiële website van Carré zijn nog kaarten bestellen zodat jij ook je eigen plekje hebt bij Games in Concert - Greatest Hits.