Prijs Nintendo 3DS vanaf augustus fors omlaag | Gamer.nl

Prijs Nintendo 3DS vanaf augustus fors omlaag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo Benelux communiceert geen vaste nieuwe prijs, dat mogen winkels zelf vaststellen. Naar verwachting zal deze rond de 170 euro liggen, vergelijkbaar met de 169,99 dollar die de 3DS vanaf 12 augustus in de Verenigde Staten gaat kosten. 

Samen met de prijsverlaging introduceert Nintendo een amba adeursprogramma voor huidige 3DS-bezitters. Wie vóór 12 augustus al een 3DS heeft aangeschaft en zich heeft aangemeld bij de eShop, krijgt in de loop van het jaar twintig gratis downloadbare games. Ook maakte Nintendo de releaseperiode van de nieuwe Super Mario en Mario Kart voor de 3DS bekend.  

Verlies

De bekendmakingen volgen na de presentatie van de kwartaalcijfers Nintendo. De mindere verkoop van de 3DS was medeverantwoordelijk voor tegenvallende resultaten. Tu en april en juni werd een verlies van 483 miljoen dollar geleden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou