Bij de lancering van de Radar Group, een organisatie gericht op de protectie van intellectuele eigendommen, zijn enkele nieuwe titels aangekondigd, met als belangrijkste het vervolg op het in 2006 verschenen Prey.

Prey 2 zal verder gaan waar Prey stopte en volgt wederom indiaan Tommy. Tommy wordt verantwoordelijk gehouden voor de verdwijning van zijn familie en ontvlucht de aarde om zo opnieuw een flink avontuur in de ruimte te beleven. Daar zal hij voor de tweede keer met vreemde zwaartekrachtsvelden en portalen, die Prey zo uniek maakten, in aanraking komen. De ontwikkelaars hebben ondertussen al aangegeven dat ze het portalen systeem van Valve's Portal willen verbeteren.

Naast Prey 2 zijn er nog twee titels aangekondigd. De eerste, Earth No More, volgt chemische wapenexpert  Will Foster als deze wordt opgeroepen naar Washington D.C. te komen, nadat er daar een gifgas aanval heeft plaatsgevonden. Al snel blijkt echter dat de aanval een afleiding was en het echte probleem een mysterieus organisch wezen is dat de wereld langzaam verandert. Will zal zich samen met enkele overlevenden een weg naar de waarheid moeten schieten.

De laatste titel is Incarnate, waarin de zielen van enkele van de meest kwaadaardige mensen die ooit geleefd hebben besluiten opnieuw op te staan in Chicago. Held Thomas Ludlow neemt vervolgens de taak op zich al deze gemene mensen opnieuw te doden.

Wanneer deze titels verschijnen is nog onduidelijk, en ook uitgevers en in het geval van Incarnate de ontwikkelaar zijn nog niet bekend. Meer informatie volgt hopelijk spoedig.