THQ had voor release de verwachting uitgesproken om voor 31 maart 1,3 miljoen exemplaren van het apparaat te verschepen. "Dit intellectuele eigendom geeft THQ een nieuwe kans op groei, gefocust op innovatieve en creatieve gameplay", zegt Brian Farrell, directeur van THQ.

Momenteel is uDraw alleen beschikbaar in Noord-Amerika, in maart zullen andere gebieden volgen. De uDraw GameTablet is een game-accessoire exclusief voor de Wii. Het is een tekentablet waarop gebruikers met een meegeleverde pen kunnen tekenen en schrijven. Er zijn vooralsnog drie games voor uDraw uitgebracht: Pictionary, Dood's Big Adventure en het tekenprogramma uDraw Studio. Die laatste titel wordt samen met de tablet verkocht.

Verlies

Ook WWE Smackdown vs. Raw 2011 was met 2,7 miljoen verscheepte exemplaren een succes voor de uitgever. Het succes van uDraw en WWE Smackdown vs. Raw 2011 kon echter niet voorkomen dat THQ verlies maakte in het afgelopen kwartaal, dat afliep op 31 december 2010. De totale opbrengsten lagen 12 procent lager dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder en kwamen neer op 228 miljoen euro. THQ meldt een netto verlies van 11 miljoen euro.