Prequel Octopath Traveler komt alleen uit op iOS en Android

Prequel Octopath Traveler komt alleen uit op iOS en Android

Square Enix heeft een nieuw deel aangekondigd in de Octopath Traveler-reeks genaamd Octopath Traveler: Champions of the Continent.

Het verhaal van Champions of the Continent speelt zich enkele jaren voor Octopath Traveler af en bevat diverse personages uit het eerste deel. Ook is het werelddeel Osterra nog steeds onderdeel van het verhaal.

Het vechtsysteem in Champions of the Continent is nagenoeg hetzelfde als in het eerste deel. Wel is het nu mogelijk om met maximaal acht personages het gevecht aan te gaan. Square Enix heeft daarnaast bekendgemaakt dat er na verloop van tijd meer personages en verhalende content aan het spel zal worden toegevoegd.

Het spel wordt volledig gratis en zal in-game aankopen bevatten. Champions of the Contintent komt vooralsnog alleen uit op iOS en Android in Japan. Wanneer het spel in het westen uitkomt is niet bekend. Bekijk de trailer van Octopath Traveler: Champions of the Continent hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb me met octopath traveler, en nog steeds eigenlijk, meer dan prima vermaakt. Zou zonde zijn als deze game gezien het succes niet naar het westen zou komen.

0
test

Ben benieuwd of 'ie net zo goed wordt als Octodad: Dadliest Catch. Dat is toch wel mijn favoriet van deze serie.

0
test

@Baukereg 😅 denk beter als ik de trailer bekijk 😜

0

Aanbevolen voor jou