Iron Spider Suit voor Spider-Man onthuld | Gamer.nl

Iron Spider Suit voor Spider-Man onthuld | Gamer.nl

Sony heeft de Iron Spider Suit voor de aankomende Spider-Man-game onthuld. Spelers die de game van tevoren bestellen kunnen de outfit vanaf het begin van de game gebruiken.

Community Director James Stevenson zegt in een blogpost blij te zijn met de samenwerking met Marvel Games en Marvel Studios. De Iron Spider Suit is geïnspireerd door de outfit die Spider-Man in de film Avengers: Infinity War gebruikt. "We kregen zelfs toegang tot de officiële CGI-a ets van de Avengers-film om te verzekeren dat we zo trouw mogelijk konden blijven", aldus Stevenson.

Hij zegt verder dat het erg belangrijk was om verschillende outfits aan de speler aan te bieden. Ze hebben het hele oeuvre van Spider-Man afgespeurd om inspiratie op te doen. In deze game vinden spelers dan ook kostuums die gebaseerd zijn op de stripboeken en films, maar ook volledig originele pakken die ontwikkeld zijn door Insomiac en andere artiesten.

Laatst werd al bekend wat voor rol Peter Parker gaat spelen in de nieuwe game. In een een interview werd duidelijk dat Peter Parker in deze game 23 jaar oud is en net klaar is met zijn opleiding.

Spider-Man is vanaf 7 september exclusief beschikbaar voor PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou