Sucker Punch onthult dynamische PS4-thema's Ghost of Tsushima

Sucker Punch onthult dynamische PS4-thema's Ghost of Tsushima

Sucker Punch Productions heeft twee dynamische PS4-thema's voor Ghost of Tsushima onthuld.

Het bovenste thema is exclusief voor de Digital Deluxe Edition en de Collector's Edition. Het thema bestaat uit schilderingen van inkt en wordt begeleid door subtiele vioolmuziek uit de game.

Bezitters van de Digital Deluxe Edition krijgen onder andere ook een digitaal mini-artbook en de Hero of Tsushima-skinset. De Collector's Edition komt met een fysiek spandoek, kaart, steelbook en Sakai-masker.

Het onderste thema is inbegrepen bij elke pre-order van de game, alsmede een avatar van protagonist Jin. Het thema bootst geschilderde logo's na in het menu van de PlayStation 4.

Eerder gaf de studio aan dat iedereen die de game voorbestelt een digitale mini-soundtrack krijgt met een aantal nummers uit de game.

Ghost of Tsushima kreeg recent een releasedatum op 17 juli. De ontwikkelaar zegt 'zeer binnenkort' meer gameplay van de samoeraigame te delen. Sony's andere grote PlayStation 4-exclusive. The Last of Us: Part 2 verschijnt op 19 juni.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb hoge verwachtingen van deze game. Maar dat had ik bij infoumas second son ook en die game was heel mooi maar te kort en niks bijzonders verder.

0
test

Gebruik al sinds begin dit jaar de gratis theme van Ghost of Tsushima, blijft echt een vette theme. Ben erg benieuwd naar de game!

0

Aanbevolen voor jou