Pre-order voor PlayStation 5 verschenen bij Zweedse MediaMarkt

Pre-order voor PlayStation 5 verschenen bij Zweedse MediaMarkt

Een reservering voor de PlayStation 5 is verschenen op de website van de Zweedse MediaMarkt. De pagina toont een tijdelijke prijs en productinformatie en is dan ook bedoeld voor klanten die de volgende generatie-console nu al willen reserveren.

Sony heeft, behalve een aantal specificaties, nog weinig bekendgemaakt over de volgende generatie PlayStation-console, die volgens geruchten al volgend jaar moet lanceren. De nog niet officieel aangekondigde console is nu echter verschenen op de website van MediaMarkt Zweden, met een prijs van 9.999 Zweedse Kronen. Dit is omgerekend 937 euro.

Op de pagina van MediaMarkt staan naast de titel en prijs ook de bekende hardwarespecificaties van de PlayStation 5 beschreven. Hierbij staat wel aangegeven dat de gegeven productinformatie en prijs slechts tijdelijk zijn en dus nog kunnen veranderen. Ook worden er geen afbeeldingen getoond. De pagina is dan ook alleen bedoeld zodat Zweedse klanten de nieuwe console van Sony alvast kunnen reserveren.

Mark Cerny, het hoofd van het architectuurteam van Sony, onthulde in april dat de volgende generatie PlayStation-console een SSD, AMD Zen 2-processor en een grafische kaart met Navi-technologie bevat. Ook ondersteunt het apparaat 3D-audio, ray tracing en backwards compatibility. Lees hier alle geruchten en feiten over de PlayStation 5.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En zo begint het All a board the FOMO and hypetrain ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver was gisteren al internationaal nieuws. Dat gamer er nu pas mee komt begrijp ik minder goed.

0
test

@Millman7 Gamer is met nieuws vaak een paar dagen later dan andere sites.

0

Aanbevolen voor jou