Pre-order Cyberpunk 2077 geeft geen in-game-bonussen

Pre-order Cyberpunk 2077 geeft geen in-game-bonussen

Het vooraf reserveren van Cyberpunk 2077 geeft geen exclusieve content voor in-game. Wel komen de Day One- en Collector's-edities van het spel met een aantal fysieke en digitale extraatjes.

Cyberpunk 2077 geeft, net zoals The Witcher 3, geen in-game-beloningen voor het reserveren van het spel. Een woordvoerder van CD Projekt Red liet dit weten aan Reddit-gebruiker TLOU2_God_pls_now, die vroeg of het spel pre-order-bonussen zou bevatten. "Iedereen die het spel koopt krijgt precies dezelfde in-game-content. Het maakt niet uit of je het spel vooraf reserveert, op de dag van lancering koopt of pas twee jaar later aanschaft", aldus de woordvoerder volgens TLOU2_God_pls_now.

Hoewel het reserveren van Cyberpunk 2077 geen in-game-bonussen geeft, komt het spel wel met een aantal fysieke en digitale extraatjes. Zo bevat de Day One-editie van het spel voor de PlayStation 4 en Xbox One een kaart van Night City, een aantal postkaarten, stickers en een Wereld Compendium waarin details over de setting en de lore staan beschreven. Bovendien kunnen spelers die het spel vooraf reserveren de soundtrack van Cyberpunk 2077, een aantal wallpapers, een bron boek van Cyberpunk 2020 en een selectie aan art downloaden.

Ook krijgt Cyberpunk 2077 een Collector's Edition, welke al in juni werd gelekt en 219 euro gaat kosten. Deze verzamelaarseditie bevat naast de content van de Day One Edition ook een beeldje van het personage V, een steelbook, een hardcover art book, een metalen pin set, een metalen sleutelhanger, geborduurde patches en een kopie van 'A Visitor’s Guide to Night City'. Bovendien wordt de Collector's Edition geleverd in een speciale doos.

Vorige week werd ook een apart boek met lore van Cyberpunk 2077 aangekondigd, genaamd The World of Cyberpunk 2077. Dit boek gaat ongeveer 35 euro kosten en bevat tweehonderd pagina's aan aan informatie over de wereld waarin het spel zich afspeelt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow, CD PROJEKT RED is het grote voorbeeld voor de game-industrie hoe het zou moeten zijn.

0

@The soy sauce Je neemt me de woorden uit m'n mond! Ik hoop dat ze de verwachtingen die ik heb waar gaan maken. Collectors edition is prijzig maar klinkt ook behoorlijk uitgebreid! Niet echt een nylon tasje ;)

0

Wel allemaal even de game op GoG galaxy kopen ipv Steam. Dan krijgen ze de volle bak geld. Laat ze weten dat we dit cool vinden.

0

@macc Sorry, ik ben 'n ouwe zak. Ga gewoon het schijfje kopen.

0
test

@macc Nou volle bak... De Belastingdienst strijkt ook nog eens 21% van de aankoopsom binnen. CD Project Red mag blij zijn dat er 30-38 euro over houden per exemplaar die in Nederland gekocht wordt door de consument

0

Aanbevolen voor jou