Nieuws
Cossacks 3

Pre-order content Cossacks 3 gratis in eerste twee weken van release

Digital Deluxe Edition tevens aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op

De pre-order content voor Cossacks 3 is gratis voor iedereen die de game in de eerste twee weken van release koopt, zo heeft ontwikkelaarGSC Game World aangekondigd.

Hoewel het eerst de bedoeling was dat de bonuscontent alleen voor spelers met reserveringen beschikbaar zou komen, heeft Steam laten weten dat ze daar tegen adviseren. Daarom ontvangt iedereen die de game vanaf 20 september tot twee weken daarna koopt, de bonus.


Spelers ontvangen een minicampagne voor de singleplayer, twee unieke mercenary-units die uit elke Diplomatic Centre kunnen worden gehuurd en een speciale badge die zichtbaar is in de multiplayer. Daarnaast ontvangen alle spelers acht extra speelbare naties met unieke muziekthema's.

GSC Game World heeft ook een Digital Deluxe Edition aangekondigd, waarmee spelers vier uitbreidingen ontvangen wanneer ze na de release van de game uitkomen. Daardoor worden er in totaal zes singleplayercampagnes, twaalf extra singleplayermissies en acht historische multiplayergevechten toegevoegd. Ook ontvangen mensen die de Digital Deluxe Edition kopen de soundtrack in een losless formaat.

Cossacks 3 wordt een remake van de eerste Cossacks die de oorspronkelijke gameplay intact houdt. De game wordt ontwikkeld door S.T.A.L.K.E.R.-maker GSC Game World. Deze studio maakte ook de eerdere Cossacks-spellen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Lords in dlc Total War: Warhammer Eerste Humble Bundle voor PlayStation gelanceerd
0

Reacties op: Pre-order content Cossacks 3 gratis in eerste twee weken van release

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.