Pre-order content Cossacks 3 gratis in eerste twee weken van release | Gamer.nl

Pre-order content Cossacks 3 gratis in eerste twee weken van release | Gamer.nl

De pre-order content voor Cossacks 3 is gratis voor iedereen die de game in de eerste twee weken van release koopt, zo heeft ontwikkelaarGSC Game World aangekondigd.

Hoewel het eerst de bedoeling was dat de bonuscontent alleen voor spelers met reserveringen beschikbaar zou komen, heeft Steam laten weten dat ze daar tegen adviseren. Daarom ontvangt iedereen die de game vanaf 20 september tot twee weken daarna koopt, de bonus.


Spelers ontvangen een minicampagne voor de singleplayer, twee unieke mercenary-units die uit elke Diplomatic Centre kunnen worden gehuurd en een speciale badge die zichtbaar is in de multiplayer. Daarnaast ontvangen alle spelers acht extra speelbare naties met unieke muziekthema's.

GSC Game World heeft ook een Digital Deluxe Edition aangekondigd, waarmee spelers vier uitbreidingen ontvangen wanneer ze na de release van de game uitkomen. Daardoor worden er in totaal zes singleplayercampagnes, twaalf extra singleplayermi ies en acht historische multiplayergevechten toegevoegd. Ook ontvangen mensen die de Digital Deluxe Edition kopen de soundtrack in een losle formaat.

Co acks 3 wordt een remake van de eerste Co acks die de oorspronkelijke gameplay intact houdt. De game wordt ontwikkeld door S.T.A.L.K.E.R.-maker GSC Game World. Deze studio maakte ook de eerdere Co acks-spellen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou