De pre-order bonus houdt in dat de mensen die voor de release de game bestellen, een code krijgen voor een viertal auto's met exclusieve kleuren. Het zijn de Nissan GTR, Ferrari Enzo, Citroën conceptauto (GTbyCitroën) en de exclusieve Lamborghini Countach. Deze code zorgt ervoor dat je na de lancering van de game meteen gebruik kunt maken van de auto's in plaats van dat je ze in-game moet verdienen.

Terwijl de Europese PlayStation blog meldt dat er vier auto's in de pre-order bonus zitten, meldt de Amerikaanse blog dat er nog een extra auto cadeau wordt gedaan. Het is niet minder dan de Bugatti Veyron, een auto die wordt beschouwd als de snelste productieauto ooit. Het lijkt erop dat de Amerikanen een extra presentje krijgen, maar de kans is groot dat ook de Veyron gewoon in de Europese versie van de game zit.

Licenties

Met de aanwezigheid van de twee exclusieve merken in Gran Turismo ziet het ernaar uit dat Polyphony Digital en Sony eindelijk hun handen hebben kunnen leggen op licenties om auto's van Lamborghini en Bugatti in hun games te verwerken. Het is nog niet bevestigd, maar het lijkt erop dat we deze twee merken ook in Gran Turismo 5 kunnen verwachten.