Praey for the Gods plotseling uitgebracht

Praey for the Gods plotseling uitgebracht

De langverwachte indiegame Praey for the Gods is uit het niets uitgebracht.

Praey for the Gods lanceerde in januari 2019 als Early Access-game op Steam. De game was echter al jaren in ontwikkeling. De game is nu echter af en niet alleen volledig verkrijgbaar op Steam, maar ook digitaal op PlayStation 5, PlayStation  en Xbox One.

In Praey for the Gods moeten spelers zien te overleven in een winters landschap en grote eindbazen zien te verslaan. De gameplay wordt door mensen vaak vergeleken met Shadow of the Colossus, aangezien men hierin ook op de eindbazen moet klimmen om ze te verslaan.

Hieronder is een lanceringstrailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er prachtig uit, kende deze helemaal niet. En kan me voorstellen dat ze hevig geinspireerd zijn door shadow, want het wordt ook steeds moeilijker om nog echt iets origineels te bedenken, alles is inmiddels wel bijna gedaan.

0
test

Grappig genoeg heeft geen game zo vaak in de Top 100 van Gamer gestaan als deze, want hij bleef maar uitgesteld worden. Sterker nog, we hebben door deze plotselinge release hem last minute alsnog uit de Top 100 van 2022 moeten gooien, waar we nu druk aan werken, lol.

0
test

@MichelMusters Gaan jullie hem reviewen?

0
test

@kleinekoosjer We proberen aan een code te komen via de ontwikkelaar. Als dat lukt wel!

0
test

@MichelMusters Hahah dat is denk ik ook voor het eerst. Of is het al vaker gebeurd dat een game uit de top 100 van het jaar erop gehaald moet worden vanwege een spontane release. Mooi dat de game industrie soms ook onverwachts kan zijn. Houd jullie scherp en actief. Bezigheidstherapie. Hahaha Succes met de lijst

0

Aanbevolen voor jou