PR-bureau Avenger-controller ontslagen na internetrel | Gamer.nl

PR-bureau Avenger-controller ontslagen na internetrel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De rel begon toen een e-mailconversatie tu en Paul Christoforo, de enige werknemer van Ocean Marketing, en een koper van de Avenger Controller werd gepubliceerd op de populaire website Penny Arcade. In die e-mailconversatie beledigt Christoforo de klant meerdere malen en gedraagt hij zich agre ief. Hetzelfde doet hij later met Mike Krahulik, redacteur van Penny Arcade en organisator van de populaire PAX-beurs.

Na de publicatie op Penny Arcade werd het Twitter-account van Christoforo overladen met negatieve tweets, kregen video's op zijn YouTube-kanaal negatieve beoordelingen en werd er een gemaakt die inmiddels meer dan vierhonderdduizend keer bekeken is.

Ook ontdekten mensen in de afgelopen dagen dat Christoforo is aangeklaagd voor huiselijk geweld en dat hij anabole steroïden gebruikt. Op webshop Amazon heeft de controller veel negatieve reviews gehad sinds de e-mailconversatie werd gepubliceerd. Om verdere schade aan zijn eigen product te voorkomen, distantieert N-Control zich nu van Ocean Marketing en Christoforo.

Avenger Controller

De Avenger Controller is een acce oire voor de standaard Xbox 360- of PlayStation 3-controller. De Avenger verandert onder andere de positie van verschillende knoppen, wat volgens N-Control de reactietijden van spelers verkort. Het acce oire is oorspronkelijk ontworpen voor gamers met een lichamelijke handicap, maar belooft ook voordelen voor gamers zonder handicap. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou