De jongens van Gameplex hadden een interview met een van de makers van het geruchtmakende spel Postal 2. En hoewel ze graag wat normale antwoorden hadden gezien, weet het interview niet veel bijzonders los te peuteren. De geinterviewde meneer genaamd Vince Desi was duidelijk in een melige bui tijdens dit interview. Het is dan ergens ook logisch want achter een spel als Postal2 kan alleen maar een zieke geest schuil gaan. Postal obviously got a ton of press because of its violent nature. Could you please tell us something about the game and its history?

POSTAL was an isometric shooter that was first published in October 1997 for a couple of months before being ripped off shelves! Senator Lieberman singled us out along with Marilyn Manson and Calvin Klein underwear ads before the US Senate, and hey guess what? He lost in a national election.

Tell us something about the Postal 2 storyline.

The POSTAL Dude has to run a bunch of errands!! What's the worst that could go wrong?

Wel weet hij te vertellen dat er een demo van Postal 2 zal verschijnen vlak na de E3 beurs, waar ze deze demo aan het publiek zullen laten zien. Postal2 is het type spel dat de game-wereld een slechte naam geeft. Zeker na wat er in Erfurt gebeurd is, wordt het steeds minder acceptabel dat men dit spel ├╝berhaupt nog gaat uitbrengen. Toch hopen de makers dit spel met de herfst op de markt te brengen. Maar wie weet vinden ze geen uitgever die zichzelf een slechte naam wil bezorgen, en hebben ze een klein probleempje.

Op het forum heb ik een thread gestart waarin ik de gevaren van deze game probeer uit te leggen. Hopelijk levert dat wat stevige discussies over waarom dit spel nu wel of niet op de markt zou moeten komen.