Portfolio van Rockstar-medewerker toont Liberty City in GTA 5 | Gamer.nl

Portfolio van Rockstar-medewerker toont Liberty City in GTA 5 | Gamer.nl

In een afbeelding gemaakt door een Rockstar-medewerker is de stad uit Grand Theft Auto 4 te zien in de engine van Grand Theft Auto 5. Gebruikers van GTAForums hebben de foto ontdekt in het portfolio van de medewerker.

De afbeelding toont een gedeelte van Liberty City in Grand Theft Auto 5 zoals deze voorkomt in Grand Theft Auto 4. Gebruikers van GTAForums hebben de locatie in Grand Theft Auto 4 gevonden en een screenshot geplaatst voor een duidelijke vergelijking. De afbeeldingen zijn gevonden in het portfolio van Adrian Page, een ontwerper bij Rockstar Games sinds 2011.

Het is onduidelijk of dit een indicatie is voor de toekomst voor Grand Theft Auto 5 of Grand Theft Auto Online. Mogelijk betreft het hier een test-versie of een geannuleerd concept. Geruchten wijzen er echter wel op dat Rockstar werkt aan nieuwe verhalende content voor de game.

Grand Theft Auto 5 heeft inmiddels meer dan 65 miljoen exemplaren verscheept volgens Rockstar. De game is beschikbaar op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

GTA 4
GTA 5
E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou