Portal 2 verschijnt pas in 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens het persbericht van Valve is de reden voor het uitbrengen van Portal 2 in 2011 dat "games maken moeilijk is. Portal 2 zal iets later worden uitgebracht dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar het is niet zo dat al het leven op aarde opeens ophoudt en iedere molecuul in je lichaam explodeert met de snelheid van het licht[..]", zo meldt Valve. "De game zal nog beter worden."

Portal 2 komt uit voor PC en Xbox 360 en brengt spelers terug naar het Apeture Science laboratorium, waar GLaDOS nog altijd de macht heeft. Spelers kunnen genieten van nieuwe coöperatieve modi en nieuwe personages. De eerste Portal kwam uit op Steam en werd gebundeld in The Orange Box. Later kwam de titel ook op Xbox Live uit. In Portal hebben spelers twee geweren. Beide geweren maken gaten in de muur, maar het gat van het ene geweer laat spelers uitkomen in het gat van het andere geweer. Dit levert diverse puzzels op.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou