Portal 2 map-wedstrijd winnaars bekend | Gamer.nl

Portal 2 map-wedstrijd winnaars bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De map Patent Pending eindigde op de eerste plaats dankzij zijn mix van spelmechanieken, de map Infinifling belandde op de tweede plaats en richt zich op het maken van portalen in te lucht. Edifice kreeg een eervolle vermelding maar viel niet onder de winnaars. De drie maps zijn nu gratis te downloaden voor eigenaren van de PC-versie van Portal 2.

Portal 2 Music Video Contest

Momenteel loopt er nog een andere wedstrijd die ontwikkelaar Valve heeft opgezet in samenwerking met de band The National. Deelnemers moeten een muziekvideo maken voor het nummer Exile, Vilify van The National, dat in Portal 2 zit. Ze doen automatisch mee door de video te uploaden naar YouTube met de tag "portal2nationalexile". De deadline is op 15 juli en de winnaar maakt onder andere kans op een door The National gesigneerde Eastwood-gitaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou