Portal 2 aangekondigd, bevat coöpmodus | Gamer.nl

Portal 2 aangekondigd, bevat coöpmodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Meer informatie over Portal 2 verschijnt in het aprilnummer van GameInformer, dat het spel op de cover heeft staan. De artwork op de cover lijkt een in verval geraakt Aperture-laboratium te tonen. Hier worden spelers in de eerste Portal als proefpersoon vastgehouden door de krankzinnige computer glaDOS. Het doel is om met veel denkwerk naar het eindpunt van verschillende levels zien te komen. Daartoe krijgen spelers een wapen waarmee ze twee portalen op muren kunnen schieten. Wanneer ze in de ene portaal stappen, komen ze weer uit de andere. Portal 2 moet rond de feestdagen van dit jaar uitkomen.

Geruchten

Portal werd oorspronkelijk uitgebracht als een van de games in de Orange Box, een pakket met daarin ook Team Fortre 2, Half-Life 2 en twee uitbreidingen voor deze game. Hoewel Portal de onbekendste titel in het pakket was, werd het spel zeer populair en geroemd om de originele gameplay.

---------------
Ingezonden door: Martijn_N


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou