Populaire Minecraft-YouTuber Dream heeft zijn gezicht onthuld

Populaire Minecraft-YouTuber Dream heeft zijn gezicht onthuld

De populaire YouTuber Dream, die bovenal bekend is vanwege zijn Minecraft-video's, heeft zijn echte gezicht onthuld.

Dream heeft meer dan dertig miljoen abonnees op YouTube en is vooral bekend van allerlei Minecraft-content. De YouTuber hield zijn uiterlijk en identiteit altijd geheim, tot hij vandaag zijn gezicht onthulde. 

De clip met de onthulling, die hieronder is te zien, is op moment van schrijven al meer dan 27 miljoen keer bekeken. De drieëntwintigjarige streamer laat weten dat hij zijn gezicht wilde laten zien omdat hij tijdens het gamen gemaakte vrienden wil ontmoeten. "Mijn doel is om dingen te gaan doen, naar buiten gaan, makers van content ontmoeten, eindelijk hoi zeggen tegen mijn vrienden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow dus al die tijd had hij een masker op? Dat zorgt voor een sterke identiteit, en ook al die followers die hij heeft, indrukwekkend. Dan heeft zon reveal nog meer impact, of hoe zeg je dat.

0
test

@-JK- Wow!!

0
test

@-JK- Nee, dat masker was enkel voor de show. In zijn video's zie je normaliter enkel de gameplay en dus zijn Minecraft-avatar, die dat gezicht als voornaamste kenmerk heeft (maar dan vierkant uiteraard).

0
test

@Robert-Frans aw dan is het wel minder speciaal, of streamed tie al lang? Want om je identiteit zo lang verhullen terwijl je midden in de spotlight staat vind ik wel speciaal.

0

Aanbevolen voor jou