Populaire Hearthstone-bot gedwongen offline | Gamer.nl

Populaire Hearthstone-bot gedwongen offline | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Hearthstone-bots zijn programma's die het spel automatisch spelen, waardoor spelers makkelijk in-game geld kunnen verdienen en in rang stijgen. Naast de Hearthstone-bot maakte het bedrijf ook een World of Warcraft-bot.

Op de site neemt de maker van de bot afscheid met de woorden: "Na overleg met Blizzard is het duidelijk geworden dat we onze diensten/producten offline moeten halen. [...] We zijn erg bedroefd, maar jullie weten ook dat bots tegen de regels is en we wisten allemaal dat er een dag zou komen dat onze producten niet meer zouden werken. Met tranen in onze ogen zeggen we vaarwel."

Eerder deelde Blizzard al tijdelijke bans uit aan botgebruikers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou