Populaire glitch Halo Infinite wordt in seizoen 2 uit het spel gehaald

Populaire glitch Halo Infinite wordt in seizoen 2 uit het spel gehaald

Spelers kunnen in seizoen 2 van Halo Infinite geen gebruik meer maken van een Scorpion-glitch die het mogelijk maakt om met het kanon van de tank rond te lopen.

Spelers van Halo Infinite ontdekten dat het in de Outpost Tremonious-missie mogelijk is om een geglitchte versie van het kanon bovenop de Scorpion-tank te bemachtigen. Daarmee kunnen spelers het kanon gebruiken alsof het een normaal geweer is. Het geglitchte kanon heeft net als op de Scorpion een oneindige hoeveelheid munitie.

Spelers zullen er echter niet veel langer van kunnen genieten. Senior community manager John ‘Unyshek’ Junyszek meldt op Twitter dat ontwikkelaar 343 Industries de glitch in seizoen 2 van Halo Infinite uit het spel haalt.

Het tweede seizoen van Halo Infinite start op 3 mei. Het voegt onder andere twee nieuwe maps, gamemodi, playlists en een nieuwe Battle Pass aan de online shooter toe. Het is nog onbekend of de Scorpion-glitch al aan het begin van seizoen 2 uit het spel wordt gepatcht, of dat het iets is wat gedurende het seizoen wordt doorgevoerd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou