Populaire Call of Duty-modus komt naar Fortnite

Populaire Call of Duty-modus komt naar Fortnite

De populaire Call of Duty-modus Gun Game wordt toegevoegd aan Fortnite als tijdelijke spelmodus. Dit werd ontdekt in de bestanden van de nieuwe update van het spel.

Sinds de lancering van de battle royale-modus van Fortnite in 2017, zijn tijdelijke spelmodi zoals Blitz en Infinity Gauntlet een belangrijk onderdeel geweest van het spel. Deze spelmodi hebben een bepaalde set regels en dienen als een alternatieve manier om de game te spelen.

In de installatiemap van de nieuwe Fortnite-update zijn nu bestanden gevonden die hinten naar Gun Game, een spelmodus bekend van de Call of Duty-franchise. In de bestanden is het bijschrift "Behaal eliminaties en baan je een weg door alle wapens tot het einde!" te lezen.

In 2010 werd Gun Game geïntroduceerd in Call of Duty: Black Ops en sindsdien is het uitgegroeid tot een van de populairste spelmodi van de series. In de modus speelt iedere speler voor zich en start elke speler met een pistool. Vervolgens krijgt de speler bij het vermoorden van elke vijand een nieuw wapen. De speler die als eerst 20 kills behaalt, wint de ronde.

Wanneer de Gun Game-modus wordt uitgebracht op Fortnite is nog niet bekend. De kans is aanwezig dat de spelmodus vandaag al te spelen is, wanneer de wekelijkse update van het spel gelanceerd wordt.

De nieuwe update van Fortnite voegt ook de tijdelijke spelmodus Sword Fight toe, waarin het mythische zwaard Infinity Blade terugkeert na eerder verwijderd te zijn uit het spel.

Fortnite is te spelen op Android, iOS, pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gun Game als modus gaat volgens mij verder terug dan Black ops, ik meen deze voor 2010 in Counter-strike al gespeeld te hebben.

0
test

@Rexus Klopt inderdaad. "Gun Game is a game mode where you work your way through a series of weapons by scoring kills. ... After originating in early Counter-Strike PC games, it has since been introduced into the Call of Duty and Battlefield franchises"

0

Aanbevolen voor jou