Populair gameforum ResetEra verkocht voor 4,55 miljoen dollar

Populair gameforum ResetEra verkocht voor 4,55 miljoen dollar

Het populaire, internationale gameforum ResetEra is voor 4,55 miljoen dollar - omgerekend zo'n 3,92 miljoen euro - verkocht aan Moba Network.

Dat werd eerder vandaag op het gameforum aangekondigd door de voormalige eigenaar van het forum. 3,55 miljoen dollar is meteen uitbetaald, terwijl de rest van het bedrag voor het einde van het jaar wordt overgemaakt. 

Nieuwe eigenaar Moba Network is een Zweeds bedrijf dat diverse websites en online gemeenschappen in handen heeft, waaronder Dotafire.com, Mobafire.com en Leaguespy.net. In de forumpost over de overname wordt gemeld dat er geen veranderingen in het operationele gedeelte van het forum of het modteam worden verwacht. 

ResetEra werd in 2017 opgericht als nieuwe thuishaven voor voormalige leden van het NeoGAF-forum, een van de meest populaire gamefora ooit. Toen de eigenaar van NeoGAF werd beschuldigd van seksueel wangedrag, vertrok een groot gedeelte van de leden van het forum en werd ResetEra opgericht.

ResetEra heeft daarmee min of meer de rol van NeoGAF overgenomen, al bestaat laatstgenoemde forum nog wel. Op ResetEra verschijnt het laatste gamenieuws en wordt gepraat over gerelateerde zaken. Diverse ontwikkelaars en journalisten uit de industrie bezoeken het forum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ResetEra, het afgesplitste gedeelte van Neogaf, Het UltraOrthodoxe linkse bolwerk van simps, de Woke, de cancel-culture specialisten.. Resetera heeft nooit de rol van Neogaf overgenomen.. het is de gamer versie van joop.nl.. het was een bijna perfecte take-over... 54,595(RE) leden tegenover 154.821 leden (NG) Dat de eigenaar van Neogaf tot op de dag van vandaag nooit veroordeeld is, er nooit een rechtzaak is geweest, de politie er niet bij is geweest en alles gebaseerd is op een twitterpost, maar er wel letterlijk de volgende dag een nieuw forum klaar stond (resetera) en het halve modteam werd meegenomen is op zijn minst gezegd schimmig te noemen. Cerium, de eigenaar poste dit nieuws zelf middernacht op zijn forum zonder erbij te vertellen dat het 4,5 miljoen was en beroepte zich in zijn post al dat alle mods die voor RE werken vrijwilligers zijn LOL. Duurt niet lang meer voor deze site voordat ie helemaal kapot is dus. De eigenaar van neogaf heeft jaren geleden ook een bod gehad voor Neogaf wat hoger was als dit bedrag.... En dat heeft ie toen afgeslagen. Maak ervan wat je wilt ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou