PopCap lanceert experimenteel label 4th & Battery | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"4th & Battery is een nieuw label dat we gaan gebruiken om een paar van onze meer experimentele ideeën naar de consument te brengen. Het is een manier om onze interne filters los te laten en onze creativiteit vrijheid te geven", vertelt Ed Allard, studiohoofd van PopCap.

Volgens PopCap is 4th & Battery een manier om de ideeën die net niet pa en onder de naam PopCap alsnog hun weg naar buiten te laten vinden. "Verwacht maar dat de spellen een beetje van het gebruikelijke pad afwijken en anders zijn dan wat jullie van PopCap verwachten. Ze zijn een beetje een raam waardoor men in de ongefilterde chaos van ons creatief proces kan kijken." 4th & Battery gaat zich richten op games voor PC, Facebook en iPhone.

Unpleasant Horse

Het eerste spel van 4th & Battery is Unpleasant Horse. In Unpleasant Horse neemt de speler de controle over een kwaadaardig, gevleugeld paard dat geniet van het vernietigen van kleine vogels en andere gevleugelde paarden. Wanneer de speler op het hoofd van een vogel of paard springt, valt deze naar de grond waar vleesmolens op ze wachten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou