PopCap kondigt Bejeweled 3 aan | Gamer.nl

PopCap kondigt Bejeweled 3 aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bejeweled 3 bevat naast de vernieuwde graphics en hogere geluidskwaliteit ook een aantal elementen die al in eerdere delen zijn terug te vinden, zoals de Cla ic- en Quest-modus. De andere modi, Zen en Lightening, zijn lichte varianten op de kla ieke gameplay. Zo kunnen spelers in de Zen-modus geluiden en ritmes toevoegen aan hun ervaring en gaat het bij Lightening een sneller dan gebruikelijk, met op tijd gebaseerde uitdagingen. Tot slot zijn er nog vier andere gametypes vrij te spelen, waaronder poker en Ice Storm.

"De uitdaging in het maken van een nieuwe Bejeweled is om het innovatief en fris te houden zonder de basis, waar miljoenen mensen gek op zijn, uit het oog te verliezen. We zijn dus erg voorzichtig met het aanpa en van het spel, vandaar dat het zo geduurd heeft [voor er weer een vervolg kwam]", aldus de oprichter van PopCap, Jason Kapalka. Het laatste deel in de serie, Bejeweled 2, werd in 2004 uitgebracht. De serie heeft in totaal al meer dan vijftig miljoen verkochte exemplaren opgeleverd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou