Poolse studio kondigt Stargate: Timekeepers aan

Poolse studio kondigt Stargate: Timekeepers aan

De Poolse ontwikkelaar Creative Forge Games heeft een nieuwe Stargate-game aangekondigd, genaamd Stargate: Timekeepers.

De game wordt ontwikkeld voor pc en bevat een hoop real-time strategy-elementen. Uitgever Slitherine heeft reeds een

Watch on YouTube

online geplaatst.

De korte video bevat geen gameplaybeelden, maar wel het heerlijke 90’s sfeertje. Het spel speelt zich af na het zevende seizoen van Stargate SG-1 en vertelt het verhaal van Commander Eva McCain en haar team. McCain en haar team hebben de missie gekregen om de SG-1 te verdedigen tegen een gigantische vloot van Anubis.

Stargate-spellen zijn in het verleden lang niet altijd succesvol gebleken. Zo ging in 2010 de ontwikkelaar achter de MMO Stargate failliet, en sloten de servers van het schietspel Stargate: Resistance al na een jaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hmm Stargate is 100% YES! alleen Timekeepers lijkt me dan weer een nee :(

0
test

"From the producers of ...... and Starship Troopers - Terran Command" Geen wonder dat daar weinig nieuws van uitgebracht is sinds aankondiging in 2019. Zit er al sinds 2019 op te wachten. Zou in 2020 uitkomen maar iedereen gebruikt tegenwoordig "covid19" als excuus voor wat dan ook (zoals Bioware bijvoorbeeld met Anthem). ST-TC staat in de planning voor 2021 maar aangezien ze nu weer met een nieuw spel aankomen vrees ik ervoor of het dit jaar uit zal komen :/ Overigens; Het terugtrekken van de wormhole(?) als er verbinding is gemaakt (0:39 in de trailer) is iets te snel. Hoop dat ze dit nog gaan bijwerken :/ Afwachtend van gameplay beelden :)

0

Aanbevolen voor jou