Pool verbreekt wereldrecord gamen | Gamer.nl

Pool verbreekt wereldrecord gamen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Blejch speelde de game Sniper Elite 3, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij nam 10 minuten pauze per uur. In die paar minuten ging de gamer naar de wc, werd hij door artsen gecontroleerd, kreeg hij een ma age of sloot hij even de ogen.

De wereldkampioen wilde het een week volhouden, maar vermoeidheid speelde hem parten. Hij kreeg 2500 euro voor zijn prestatie. Dat geld gaat naar goede doelen. Het oude record uit 2012 staat op naam van de Australiër Okan Kaya. Hij hield het 48 minuten korter vol.

Door NUtech.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou