Nog twee dagen en dan zit de zesde maand van het jaar erop, waarmee 2006 officiëel 'doormidden' is. In de eerste zes maanden van dit aanvankelijk vooral erg kille en natte jaar, hebben we flink wat mooie games mogen verwelkomen.

De Xbox 360 heeft er een paar echte toppers bijgekregen met Advanced Warfighter en Oblivion, maar ook de huidige generatie consoles bleef met toppers als Shadow of the Colossus en Tomb Raider Legend niet in de kou staan. De handhelds van zowel Sony als Nintendo wisten beiden met Loco Roco en New Super Mario Bros, toevallig deze week ongeveer tegelijk in de winkels, een echte topper aan het platform toe te voegen. Op PC-gebied viel er met Rise of Legends, Oblivion en Empire at War, ook meer dan genoeg te beleven.

Maar waar we benieuwd naar zijn, is welke games jullie - onze trouwe bezoekers - de beste game van 2006 vinden tot nu toe. Daarom vind je links van dit nieuwtje een poll waarin de beste games van het jaar tot dusver terug te vinden zijn. Laat je stem horen, wie weet dat we er nog wat mee gaan doen!