Uit wraak heeft de hacker, die bekendstaat onder de schermnaam Graf_chokolo, zijn Hypervisor Bible online gezet. Dit is een collectie van tools en informatie waarmee de Playstation 3 gehackt kan worden. Dit deed hij onder het toeziend oog van de politie. Graf_chokolo roept mensen op om zijn bestanden te downloaden en op zoveel mogelijk andere plekken te uploaden, om Sony te dwarsbomen.

Strijd

Dit is de tweede inval die Sony heeft laten doen in zijn strijd tegen PlayStation 3-piraterij. De eerste inval was bij George Hotz, die als eerste de beveiliging van de PS3 wist te kraken. Sony heeft Hotz aangeklaagd, omdat het door zijn hack mogelijk is om illegaal verkregen games op de spelcomputer af te spelen. Hotz zegt tegen softwarepiraterij te zijn, maar vindt dat mensen zelf mogen bepalen wat ze met hun eigen PS3 doen.

Hotz kreeg bekendheid als hacker van de iPhone. Net als Sony klaagde Apple Hotz aan; een Amerikaanse rechtbank bepaalde echter dat het zogenaamde jailbreaken van een iPhone legaal is, ondanks dat dit softwarepiraterij mogelijk maakt. Wel zegt Apple dat na het toepassen van een jailbreak de garantie op een apparaat vervalt.