Pokken Tournament komt 18 maart uit | Gamer.nl

Pokken Tournament komt 18 maart uit | Gamer.nl

De driedimensionale brawler Pokken Tournament verschijnt 18 maart 2016 op de Wii U. Ook heeft uitgever Nintendo een singleplayer-modus en lokale vechtmodus onthuld, naast LAN-ondersteuning. Dat schrijft fansite Serebii.

In de lokale modus gebruikt één speler het Wii U Gamepad, de ander speelt op de tv. De Wii U Gamepad weergeeft in deze modus wel maar 30 frames per seconde (fps) in plaats van de gebruikelijke 60 waar het spel normaal op draait. Ook kunnen spelers twee Wii U's met elkaar verbinden via een LAN-netwerk om tegen elkaar te vechten. In deze modus draait het spel wel op 60 fps.

Ranked
Verder laat Nintendo weten dat spelers online kunnen spelen, zowel in vriendschappelijke wedstrijden als 'ranked' toernooien. In deze toernooien kunnen spelers punten verdienen waarmee ze in rang stijgen.

Naast de gamemodi heeft Nintendo een nieuwe speelbare Pokémon onthuld: Chandelure, een kandelaar-achtige Pokémon.  Eerder lekte CoroCoro Magazine al de speelbare personages Mewtwo, Braixen en Garchomp. Ook zijn er nieuwe support-Pokémon bij gekomen: Sylveon, Croagunk, Pachirisu en Magikarp. Hun vaardigheden zijn nog niet bekend.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou