PokéVision laat accuraat locaties van pokémon in Pokémon Go zien | Gamer.nl

PokéVision laat accuraat locaties van pokémon in Pokémon Go zien | Gamer.nl

De website PokéVision heeft een manier gevonden om accuraat locaties van pokémon in Pokémon Go aan te geven.

De site maakt daarvoor gebruik van Niantics eigen API, wat inhoudt dat informatie uit de game direct gebruikt kan worden door andere software. De pokémon op PokéVision zijn daardoor ook echt op de aangegeven locatie te vinden in het spel.

Daardoor heeft de site een stapje voor op de eerder verschenen PokeRadar, een site die gebruikers toestaat om zelf tips over pokémonlocaties achter te laten. Veel grappenmakers maken misbruik van de dienst door andere gebruikers te misleiden met zeldzame pokémon.

Op de website van PokéVision kunnen gebruikers delen van de wereldkaart scannen voor pokémon. Er kan elke 30 seconden opnieuw gescand worden, om overbelasting van de servers te voorkomen. Als de scan is voltooid, worden alle pokémon in de omgeving op hun exacte locatie getoond, alsook een timer die aangeeft hoe lang de pokémon nog op zijn plek blijft zitten.

Door drukte op de site en in de Pokémon Go-app werkt het scannen niet altijd. De makers van de site werken hard om de problemen te verhelpen, aldus de Twitter-account van PokéVision.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou