PokéVision en andere online Pokémon Go-kaarten gesloten | Gamer.nl

PokéVision en andere online Pokémon Go-kaarten gesloten | Gamer.nl

Diverse websites die de locaties van pokémon in Pokémon Go aangeven zijn offline gehaald.

Niantic-ceo John Hanke waarschuwde vorige week al dat populaire sites zoals PokéVision "mogelijk niet meer werken in de toekomst". Er werd geen reden gegeven voor het plotselinge sluiten van de websites, maar het is goed mogelijk dat Niantic verantwoordelijk is omdat de sites de algemene voorwaarden van Pokémon Go schonden.

Op de website van PokéVision valt sinds de laatste update van Pokémon Go te lezen dat de site "momenteel offline is". Op Twitter melden de eigenaren dat ze "de wensen van Niantic en Nintendo respecteren". Ook andere websites die de locaties van pokémon aangeven werken niet meer sinds de update.

Veel spelers klagen, omdat er nu geen manier meer is om pokémon effectief op te sporen in de game. De laatste update heeft namelijk ook de 'voetstapjes' verwijderd die voorheen een indicatie gaven van de locatie van een pokémon. Deze functie werkte al geruime tijd niet meer, maar in plaats van de functie te herstellen, is hij in zijn geheel verwijderd.

Niantic heeft nog niet gereageerd op de klachten. Ook is het nog onduidelijk of de 'voetstapjes' terugkeren in een nieuwe update.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou