Nieuws
Pokeradar

PokeRadar toont locaties van pokémon in Pokémon Go

Gotta catch 'em all!

Geschreven door Alicia Tai op

Twee Pokémon Go-spelers hebben PokeRadar opgericht: een website waar mensen tips kunnen achterlaten over de locaties van pokémon in de app.

In Pokémon Go moeten spelers zelf naar buiten gaan om te ontdekken welke pokémon er in hun omgeving te vangen zijn. Met PokeRadar hebben makers Braydon Batungbacal en Nick DiVona een handige tool gemaakt die spelers kan helpen met het vinden van specifieke beestjes.

Op de website kunnen gebruikers zelf tips over de locatie van een gespotte pokémon achterlaten. Om te voorkomen dat grappenmakers misbruik maken van de functie, kunnen andere mensen positieve of negatieve feedback geven over achtergelaten tips. Ook is te zien hoe laat de tip is geplaatst, omdat pokémon ook weer kunnen verdwijnen.

PokeRadar kan zowel in de browser van mobiele telefoons gebruikt worden, of via een speciale applicatie. Deze is momenteel alleen nog verkrijgbaar voor iOS; een Android-versie is nog onderweg. Ook op desktop is de PokeRadar te bekijken.

De website is inmiddels al zo populair, dat Google het aantal verzoeken niet meer kan verwerken en de kaart af en toe onbruikbaar is. De data is namelijk gebaseerd op dat van Google Maps. De makers verzoeken gebruikers om Google te mailen zodat de website meer data mag gebruiken.

Bron: PokeRadar

Dit artikel delen:

Lees meer

'Naughty Dog speelt nog met ideeën voor Uncharted 4-dlc' Hardware review: MSI Geforce GTX 1080 X 8G GAMING
2

Reacties op: PokeRadar toont locaties van pokémon in Pokémon Go

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • razzie

  • 19 juli 2016 13:50
  Ik heb hem gedownload maar zelf ervaar ik meer negatieve lok spots dan daadwerkelijk waardevolle plekken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Haunting

  • 20 juli 2016 08:58
  Op Reddit staat een script die PokemonGo uitleest op basis van je locatie. Die geeft realtime weer welke pokemon in de buurt zitten. Je kan daar ook filters toevoegen zodat je geen pidgey's en rattata's etc ziet. Een kennis van me heeft er een soort website voor gemaakt voor ons dorpsteam (Hail Valor!) waarop de pokemon van ons dorp te zien zijn.
  De pagina ververst elke 10 minuten en als je de pokemon aantikt zie je hoe lang hij daar nog is.

  Soort van cheaten maar je moet nog steeds heen lopen. Maakt het spel iets gemakkelijker. Je moet het wel zelf programmeren om het werkend te maken.

  Voor de geïnteresseerden: reddit.com/r/pokemongodev/comments/4t80df/wip_pokemon_go_map_visualization_google_maps_view/

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.