Pokémon World Championships uitgesteld naar 2022

Pokémon World Championships uitgesteld naar 2022

De Pokémon World Championships zijn uitgesteld naar 2022. Dathref="https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/next-pokemon-tcg-video-game-and-pokken-tournament-dx-world-championships-moved-to-2022-in-london/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> laat The Pokémon Company weten.</a>

De kampioenschappen zouden in augustus 2020 plaatsvinden in Londen, maar werden wegens het coronavirus uitgesteld naar aankomende augustus. Nu hebben de organisatoren besloten om het evenement nogmaals uit te stellen naar 2022.

"Na overwegingen en begeleiding van lokale, regionale en nationale gezondheidsautoriteiten, alsmede de World Health Organisation, Public Health England en de Centers for Disease Control and Prevention, hebben we de lastige beslissing genomen om de volgende Pokémon World Championships naar 2022 te verplaatsen. Het evenement vindt plaats in Londen."

Online competities in Pokémon Players Cup, The Play! Pokémon Team Challenge en League at Home gaan wel door.

De kampioenschappen betreffen de kampioenschappen in de rpg's, vechtgame Pokken Tournament DX en de Trading Card Game. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach nee toch. En we zitten allemaal al depressief thuis zonder feest.

0
test

Al deze games hebben een online modus, kunnen ze daar niet iets mee verzinnen?

0

Aanbevolen voor jou