Pokémon White en Black verschijnen in de lente van 2011 | Gamer.nl

Pokémon White en Black verschijnen in de lente van 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast een nieuwe verhaallijn en nieuwe monsters om te vangen, worden White en Black volgens Nintendo 'grensverleggend'. Hoewel de traditionele aspecten van reizen en vechten bewaard blijven, wordt vrijwel alles vernieuwd en aangepast. Zoals gebruikelijk brengt Nintendo twee versies uit van een Pokémon-game, die vrijwel identiek zijn. Dit bevordert volgens Nintendo het uitwi elen van monsters tu en spelers.

PokePark Wii

Naast deze twee games brengt Nintendo op 9 juli PokePark Wii: Pikachu's Adventure uit. Deze game kwam december 2009 uit in Japan en draait om Pikachu, die het PokePark moet redden nadat de 'Sky Prism' is vernietigd. De speler houdt zich in de game voornamelijk bezig met het doorzoeken van het park naar afgebrokkelde Prism-stukken. Verschillende bekende Pokémon helpen de speler in het avontuur en er zijn verschillende mini-games, zoals een race en een hinderni enbaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou