Pokémon Unite-presentatie heeft meer dan 150 duizend dislikes op YouTube

Pokémon Unite-presentatie heeft meer dan 150 duizend dislikes op YouTube

De Pokémon Presents-presentatie die de moba-game Pokémon Unite aankondigde heeft duizenden dislikes gekregen. De teller staat op het moment van schrijven op 168.000 dislikes en 76.000 likes bij YouTube.

De trailer van de moba-game staat ook al op 55.000 dislikes met 19.000 likes. Veel Pokémon-fans zijn boos omdat ze de aankondiging niet groot genoeg vonden dan wat The Pokémon Company deed voorkomen. De fans hadden eigenlijk een aankondigingen van een nieuwe Pokémon-game verwacht. Een ander pijnpunt is dat Pokémon Unite free-to-start gaat zijn en dat de game mogelijk alleen te spelen is als er geld betaald moet worden.

Pokémon Unite gaat uitkomen op de Nintendo Switch en smartphones. Wanneer de game uit gaat komen is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond het wel vreemd dat deze niet gewoon in de vorige pokemon presentatie zat (beetje random om hier een week langer voor te wachten) maar verder vrij bizar hoeveel dislikes deze game krijgt. Ziet er namelijk zeer veelbelovend uit. Hoop dat het er in ieder geval voor gaat zorgen dat nintendo niet mario kart tour praktijken gaat uitoefenen wat betreft de prijzen van de ingame store. Ik voorspel een gigantische paywall voor playable chracters.

0
test

Ik ben benieuwd naar de metacritic reviews van de professionele users, die meedoen met de hype om een game helemaal af te kraken. Ze zullen na launch van de game er binnen vijf minuten wel opstaan, toch?

0

Aanbevolen voor jou