Pokémon TCG-uitbreiding Sun & Moon: Crimson Invasion aangekondigd | Gamer.nl

Pokémon TCG-uitbreiding Sun & Moon: Crimson Invasion aangekondigd | Gamer.nl

The Pokémon Company International heeft een Pokémon Trading Card Game-uitbreiding aangekondigd onder de naam Sun & Moon: Crimson Invasion.

De uitbreiding bevat meer dan 110 nieuwe kaarten, inclusief acht nieuwe donkerrood getinte GX-kaarten van de Ultra Beasts uit Pokémon Sun en Moon en drie full-art Supporter-kaarten.

Met Sun & Moon: Crimson Invasion verschijnen tevens de pokémon Type: Null en Silvally voor het eerst in officiële kaartvorm en maken Pokémon-trainers Lusamine en Gladion hun debuut als Supporter-kaarten. Daarnaast maken ook meer Alola-pokémon hun opwachting, zoals Alolan Exeggutor en Alolan Marowak.

Tot slot komen er nog twee themadecks van zestig kaarten uit van deze uitbreiding, genaamd Destruction Fang en Clanging Thunder.

Om Sun & Moon: Crimson Invasion uit te proberen kunnen fans terecht bij proeftoernooien die worden gehouden op meerdere plekken in Nederland. Om de locaties en datums van deze evenementen te bekijken kun je terecht op de website www.pokemon.co.uk/locator. Meer informatie over de nieuwe uitbreiding is te vinden op de officiële website. De uitbreiding verschijnt op 3 november in Nederland.

Alolan Exeggutor
Guzzlord GX
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou