Nieuws
Shining Legends

Pokémon TCG-uitbreiding Shining Legends is nu verkrijgbaar

Shining pokémon zijn terug

Geschreven door Eline Oosterloo op
De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Shining Legends is nu verkrijgbaar in Europa.

De set bestaat uit 78 nieuwe kaarten die op 6 oktober in Europa zijn verschenen. De uitbreiding kwam al eerder uit in Japan op 15 juli en wordt ook wel gezien als een toevoeging aan de derde uitbreiding van de Sun & Moon-collectie.

Op dezelfde datum kwam de Pokémon The Movie: I Choose You! uit in Japan, waarbij Marshadow zijn eerste verschijning maakte. Shining Legends bevat daarom ook veel Pokémon-kaarten die met deze film te maken hebben, zoals Marshadow. Pokémon de film: Ik kies jou! verschijnt op 5 november in bioscopen in Nederland. Bekijk hier de laatste trailer die vorige week vrijgegeven werd.

Shining Legends komt voor het eerst sinds de Neo Destiny-uitbreiding uit 2002 met Shining Pokémon-kaarten. Daarnaast komt de set ook met gebruikelijke GX-kaarten.

In september werd Pokémon TCG-uitbreiding Sun & Moon: Crimson Invasion aangekondigd, die op 3 november lanceert in Nederland.

Dit artikel delen:

Lees meer

CD Projekt Red liet Geralt snowboarden tijdens Witcher 3-ontwikkeling Nieuw Mario Odyssey-level gespeeld tijdens Nintendo World Championships
0

Reacties op: Pokémon TCG-uitbreiding Shining Legends is nu verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.