Pokémon TCG Online deze week naar iPad en iPad Mini | Gamer.nl

Pokémon TCG Online deze week naar iPad en iPad Mini | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De app is al uit in Canada, Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Een release voor Europese landen volgt in de komende dagen. Een pc- en Mac-versie van het spel zijn al langer uit. In de game kunnen spelers het Pokémon-ruilkaartspel tegen andere spelers of de computer spelen. Het spel is gratis, maar pakjes kaarten kosten wel geld.

Het is voor het eerst dat Nintendo een officiële app voor iOS maakt. Een ander kaartspel dat dit jaar een mobiele port kreeg, was Blizzards Hearthstone: Heroes of Warcraft. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou