Pokémon Sword en Shield-valsspelers worden aangepakt

Pokémon Sword en Shield-valsspelers worden aangepakt

The Pokémon Company gaat valsspelers aanpakken in Pokémon Sword en Shield. Dat blijkt uit een aantal Japanse tweets van spelers die al gestraft zijn.

Het nieuws is gebracht door het Japanse Pokémon-platform Pokémon Matome. Volgens het platform hebben al meerdere Japanse spelers van Pokémon Sword en Shield een permanente ban hebben gekregen, omdat ze gebruik maakte van een bug in de online vecht-modus. Met de bug verliezen spelers tijdens een battle geen punten als ze hun Switch uitschakelen zodra ze dreigen te verliezen. Hierdoor stapten de valsspelers dus uit de wedstrijd voordat hun tegenstander de winnende aanval kon inzetten.

Eerder dreigde The Pokémon Company al met een permaban als valsspelers ermee door bleven gaan. Nu lijkt het erop dat het bedrijf zijn belofte is nagekomen en spelers nu een ban geeft als ze betrapt worden.

Pokémon Sword en Shield is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een van de slechtse pokemon game die ik tot nu toe zelf heb gespeeld. Erg jammer

0
test

@burhan42 Ik heb me er zelf uren zeer mee vermaakt, mede door het co-op raiden met mijn vriendin. Wat vond je er minder aan?

0
test

@WvA Singel player verhaal heb ik het over er zat zo minimaal verhaal / quest in het spel. Ik speel zelf niet voor multiplayer, puur en alleen singel player evaring was echt minimaal. Vond het grafisch ook heel slecht animaties waren ook niet zo goed maar dat is bijna bij elke pokemon spel. Je kon zo snel door game heen was niet normaal. Ik heb zelf zoveel meer plezier gehad van de voorgaande pokemon games. Dit heeft mijn minimale verwachtingen (door trailers enz) niet eens waargemaakt. Jammer genoeg. Misschien komt het doordat ze meer voor online evaring zijn gegaan maar dit heeft voor mij gevoel singleplayer evaring wel erg verpest. Ik kreeg gevoel of er veel was gerushed je kon zo makkelijk achterelkaar gyms gevechten houden. Begrijp me niet verkeerd het is geen slechte spel maar het was voor mij gevoel erg slecht voor een main pokemon spel Vooral op een nintendo switch. Ik respecteer sws jullie mening leuk om mening verschil te zien en dat jullie uitleggen waarom jullie het leuk vinden:)

0

@burhan42 Onzin dit is juist 1 van de betere games zeker het raiden en de hogere shiny rate zijn leuk en daarvoor blijf je terugkomen. Het enige echte minpunt wat ik heb is het eeuwige gepraat met Sonia en Hop die je tevens om de 5 meter ergens staat te wachten om iedere keer dik te verliezen. :)

0
test

@ViperVenom Bedankt voor je mening hierboven heb ik een klein beetje geprobeerd uit te leggen wat ik zelf niet zo leuk vond. Taal is niet mijn sterkste punt dus alvast sorry voor mijn taal foutjes.

0

Aanbevolen voor jou