Pokémon Sword en Shield: Isle of Armor-dlc komt 17 juni uit

Pokémon Sword en Shield: Isle of Armor-dlc komt 17 juni uit

De eerste Pokémon Sword en Shield-uitbreiding, Isle of Armor, komt 17 juni uit op de Nintendo Switch. Dat maakte The Pokémon Company bekend met een trailer.

Pokémon Sword en Shield: Isle of Armor werd begin dit jaar aangekondigd tijdens de Pokémon Direct in januari. Nu is de releasedatum voor de eerste dlc van de Pokémon-game onthuld. Vanaf 17 juni kan Isle of Armor gespeeld worden op de Nintendo Switch en ontwikkelaar GameFreak heeft een trailer met nog meer beelden van het dlc-pakket geplaatst.

Het eerste wat er in de trailer te zien is, is de Galarian-vorm van Slowbro, de evolutie van Galarian Slowpoke die spelers tijdelijk gratis konden krijgen in januari. Voor de rest zijn de eerste beelden van Gigantamax Blastoise en Venusaur en een aantal oude pokémon, die met de dlc naar Pokémon Sword en Shield komen onthuld. Zo maken Scyther en Kangaskhan een terugkeer naar Sword en Shield. Er komt ook een nieuwe mechaniek uit in Isle of Armor. Met de 'Dynamax Soup' kunnen pokémon die geen Gigantamax-vorm hebben er een krijgen als ze de soep drinken. Om dit te kunnen gebruiken moet de pokémon wel kunnen dynamaxen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Pokémon Sword en Shield: Isle of Armor komt 17 juni uit op de Nintendo Switch. Bekijk hieronder nog een aantal screenshots van Isle of Armor.

Pokemon
Pokemon
Pokemon
Pokemon
Pokemon
Pokemon
Pokemon
Pokemon
Pokemon

Vandaag is er tot 29 juni ook een nieuw Gigantamax-evenement van start gegaan. In Pokémon Sword komen Gigantmax Snorlax, Gengar, Kingler, Lapras, Garbodor, Corviknight, Appletun, Toxtricity (Amped-vorm), Centiskorch, Grimmsnarl, Alcremie, Duraludon vaker voor in raids. In Shield hebben spelers meer kans om een Gigantamax-vorm van Snorlax, Charizard, Butterfree, Machamp, Orbeetle, Drednaw, Coalossal, Flapple, Sandaconda, Toxtricity (Low Key Form), Hatterene en Copperajah tegen het lijf te lopen. Lees hier onze review over de basisgame van de nieuwste generatie Pokémon.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Er komt ook een nieuwe mechaniek uit in Isle of Armor. Met de 'Dynamax Soup' kunnen pokémon die geen Gigantamax-vorm hebben er een krijgen als ze de soep drinken. Om dit te kunnen gebruiken moet de pokémon wel kunnen dynamaxen. '' Hoe moet ik dit nou zien?

0
test

@WvA magische soep?

0
test

@WvA ik zie door de soepstengels de soep niet meer.

0
test

@WvA haha indd, of is er een verschil met Dynamax en Gigantamax? (lijken btw wel namen voor blauwe pillen)

0
test

@WvA Klinkt voor mij als dat je bijvoorbeeld een normale Corviknight hebt gevangen (zonder Gigantamax-vorm), je deze d.m.v. de Dynamax Soup toch kan laten Gigantamaxen...

0
test

@WvA een item/kook onderdeel dat als je dat aan je pokemon geeft, dat deze kan dynamaxen in gigantamax vorm permanent

0
test

verkeerde vileplume gegeten zeker

0

Aanbevolen voor jou