Pokémon Sword en Pokémon Shield onthuld

Pokémon Sword en Pokémon Shield onthuld

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn aangekondigd tijdens de Pokémon Direct van Nintendo. De spellen vinden plaats in de regio Galar en worden laat dit jaar gelanceerd.

Tijdens de Pokémon Direct van Nintendo zijn Pokémon Sword en Shield onthuld. De volgende games in de serie introduceren een nieuw verhaal en de achtste generatie pokémon.

De spellen spelen zich af in de regio Galar. Deze regio wordt omschreven als een uitgestrekt gebied met vredige landschappen, moderne steden, dichte bossen en besneeuwde bergen, waar mensen samenwerken om industrieën te ontwikkelen. Bekijk hier een eerste afbeelding van de map.

Pokemon Sword Shield
Pokemon Sword Shield

Ook zijn de drie eerste pokémon van de nieuwe generatie onthuld. Aan het begin van spel kunnen spelers kiezen tussen het gras-type Grookey, de vuur-pokémon Scorbunny en het water-type Sobble.

Dit betekent dat Nintendo en Game Freak niet afstappen van de vaste formule, waar spelers hun avontuur beginnen met een gras-, vuur- of water-type pokémon.

Op de website van Pokémon wordt Grookey omschreven als een ondeugende chimp die vol nieuwsgierigheid zit. Scorbunny is een konijnachtige pokémon die altijd in het rond rend en barst van energie en de water-pokémon Sobble is een verlegen reptiel die zich verstopt in het water.

Pokemon Sword Shield

Pokémon Sword en Pokémon Shield worden laat 2019 gelanceerd voor de Nintendo Switch. Bekijk hieronder de video waarin de twee spellen en de nieuwe pokémon geïntroduceerd worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Eindelijke "echte" Pokémon RPG's voor de switch.

0
test

Best teleurgesteld... hoopte op een iets minder statische combat...

0

Aanbevolen voor jou