Pokémon Sun en Moon-scans onthullen meer Pokémon | Gamer.nl

Pokémon Sun en Moon-scans onthullen meer Pokémon | Gamer.nl

Via gelekte scans van het Japanse blad CoroCoro zijn nieuwe Pokémon en details over Pokémon Sun en Moon onthuld.

Via de scans is informatie over twee gloednieuwe Pokémon en hun geëvolueerde vormen naar buiten gekomen, alsook twee nieuwe Alolaanse vormen van bekende Pokémon.

De visachtige Pokémon heet Yowashi en is van het type Water. Wanneer een school Yowashi zich verzamelt, verandert zijn gedaante in die van een grotere vis.

Sunabaa is de andere onthulde Pokémon en lijkt op een zandhoop. Wanneer hij evolueert, verandert Sunabaa in een zandkasteel genaamd Shirodesuna. Beide Pokémon zijn van het Ghost- en Ground-type.

Verder onthulde CoroCoro ook de eerste vorm van Bewear, de roze beer die eerder al werd aangekondigd. Zijn voorganger heet Nuikoguma en is net als Bewear een Normal- en Fighting-type.

Pokemon Sun Moon
Pokemon Sun Moon

Alolaanse vormen
Ook zijn er Alolaanse vormen van de Pokémon Meowth en Marowak onthuld. De Alolaanse Meowth is een Dark-type en heeft zijn uiterlijk te danken aan het feit dat hij door de Alolaanse koninklijke familie is gefokt. De Alolaanse Marowak is een combinatie van het Fire- en Ghost-type en heeft zich zo ontwikkeld om zich tegen zijn natuurlijke vijanden te beschermen.

Tot slot geven de scans een glimp op het vijandige Team in Pokémon Sun en Moon, Team Skull. De witharige leider heet Guzuma en de vrouw met het roze haar heet Burumeri.

Pokémon Sun en Moon komen op 23 november uit voor Nintendo 3DS. Op 12 augustus maakt The Pokémon Company weer een aankondiging over de game, mogelijk in de vorm van een nieuwe trailer.

Pokemon Sun Moon
Pokemon Sun Moon

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou