Pokémon: Let's Go- spelers krijgen Pikachu- of Eevee-Spirit in Super Smash Bros. Ultimate | Gamer.nl

Pokémon: Let's Go- spelers krijgen Pikachu- of Eevee-Spirit in Super Smash Bros. Ultimate | Gamer.nl

Spelers die in bezit zijn van een kopie van Pokémon: Let's Go, Pikachu of Eevee krijgen de bijbehorende pokémon als Spirit gratis in Super Smash Bros. Ultimate. Dit maakt Nintendo bekend via href="https://twitter.com/NintendoVS/status/1069268474164215808" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Twitter</a>.

Met de gratis Spirits kunnen statistieken van verschillende personages beïnvloedt worden. Zo krijgen spelers met de Pikachu-Spirit een verhoging van de aanvalskracht en beweging nelheid. Bij Eevee worden aanvallen, verdedigingen en beweging nelheid verbeterd.

Spirits zijn personages die als hulpmiddelen dienen bij gevechten van de spelers. Deze Spirits zijn verdeeld in hoofd- en hulp-Spirits. In het geval van Pikachu en Eevee zijn het beiden hulp-Spirits. Deze Spirits kunnen gebruikt worden indien ze in de Spirits-modus worden verslagen en toegevoegd worden aan de collectie van de speler.

Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate

Het verkrijgen van deze Spirits kan ook zonder de Pokémon: Let's Go-games te bezitten. Voor het vrijspelen van deze Spirits zijn er specifieke uitdagingen die voltooid moeten worden in de Super Smash Bros. Ultimate game.

Eerder werd bekend dat Super Smash Bros. Ultimate met een day one-patch komt en gaf Masahiro Sakurai uitleg over waarom Kirby als enige personage de World of Light-modus overleeft.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december exclusief op Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou